EXCLUSIV  Intervenția la față pe care nu ar trebui să o faceți niciodată. Sfaturile Dr. Dana Miricioiu vă vor ajuta să aveți pielea tânără și fără riduri / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,

Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, a fost invitată la DC News, DC Medical, Spectacola şi DC News TV.

Dr. Dana Miricioiu a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre trendurile în chirurgia estetică. Tendințele pot varia în funcție de avansurile tehnologice, preferințele pacienților și schimbările în standardele de frumusețe.

„În fiecare an se schimbă trendurile. Sunt tot felul de influențe care vin atât din interiorul țării, cât și din afara ei. Aceste influențe țin cont de foarte mulți factori pe care îi putem lua în considerare sau nu, depinde ce ne dorim pentru că, în momentul de față, frumusețea este percepută puțin diferit fără de frumusețea care a fost percepută în urmă cu câțiva ani.

Frumusețea e un termen foarte vast care a tot fost modelat de-a lungul anilor, pornind din istorie, din timpurile străvechi, unde formele de frumusețe erau altele decât astăzi și ajungând până la influențele social media pe care le simțim deplin, în zilele noastre, în momentul în care vedem că pe conturile de social media sunt promovate femei frumoase, perfecționiste, lucruri care pot să influențeze concepția și percepția fiecăruia dintre noi despre frumusețe.

Din punctul meu de vedere, nu este un lucru foarte bine venit pentru că fiecare individ trebuie luat ca un individ aparte, cu trăsăturile lui unice, caracteristice, care să-i pună amprenta personalității în mediile sociale, dar și pentru propria persoană.", a spus medicul. 

 

„Nu vorbim despre intervenții estetice în trend"

„Nu știu dacă trendurile în chirurgia estetică sunt valabile pentru toți. Vreau eu să scot în evidență un lucru foarte important. Nu vorbim despre intervenții estetice în trend, în momentul de față, vorbim despre percepția oamenilor despre frumusețe, atât a femeilor cât și a bărbaților. Pacienții mei doresc din ce în ce mai mult să apeleze la intervenții mai puțin invazive, periodic, astfel încât pielea și înfățișarea să nu fie schimbate, în mod drastic, de la o zi la alta, și să îmbătrânească frumos și sănătos.

Dacă vorbim despre trendurile legate de chirurgia estetică și despre intervenția de înfrumusețare, sunt la îndemână acum foarte multe informații despre acele fete sculptate, foarte bine conturate cu sprâncenele ridicate și cu obrajii proeminenți. Nu sunt adepta lor pentru că schimbă foarte mult trăsăturile.", a mai spus medicul. 

 

Riscurile Bichectomiei

„În momentul în care apelăm la astfel de intervenții care schimbă radical, nu ne gândim pe termen lung. Intervențiile de Bichectomie, de exemplu, intervențiile prin care se scoate grăsimea profundă de la nivelul obrazului, care imediat pot să dea un aspect foarte frumos de față sculptată cu caracteristici foarte evidente, dar mai târziu aceste intervenții pot da efect negativ.

Acest tip de intervenție este una despre care tot vorbesc cu pacientele mele. Grăsimea pe care o scoatem de la nivelul obrajilor este o grăsime profundă, este ultima grăsime care se duce din țesutul organismului nostru, chiar după foarte mulți ani, la vârste înaintate. Este o grăsime care asigură suportul țesuturilor, amortizează șocurile, deci o grăsime foarte necesară.

În momentul în care vom scoate această grăsime, mai târziu pielea noastră va îmbătrâni mult mai repede și fața noastră va aluneca și se va rida mult mai profund și mult mai repede. Deci, avem grijă la intervențiile care sunt în trend dacă le acceptăm pe termen scurt sau dacă ne gândim la ele și ca efect nociv sau mai puțin nociv, pe termen lung.", a spus Dr. Dana Miricioiu la DC News, DC Medical, Spectacola şi DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel