Cristi Chivu: Declaraţie SURPRIZĂ despre Inter Milano

Actuala echipă a lui Inter Milano are 'blocaje mentale', crede Cristian Chivu, fostul ei jucător.

Actuala echipă a lui Inter Milano are 'blocaje mentale', a declarat pentru La Gazzetta dello Sport fostul fotbalist român Cristian Chivu, care a contribuit în 2010 la o triplă istorică, formaţia lombardă câştigând atunci Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Chivu a prefaţat derby-ul cu AC Milan de duminică.

'Pentru acel Inter al triplei era foarte clar care sunt punctele forte şi care sunt slăbiciunile. Din momentele de dificultate ieşeam cu mintea. Aveam personalitate, nu ne speria nimic. Nu cred că la acest Inter lipseşte ataşamentul. Dacă vii la un astfel de club înseamnă că ai demonstrat mult, inclusiv faptul că eşti un profesionist. Inter e însă o realitate aparte şi trebuie să vrei s-o înţelegi, implicându-te cum se cuvine la fiecare antrenament. (...) Inter are acum evidente blocaje mentale, dar cu o victorie în derby totul va trece. Problema e însă să joace şi meciurile următoare ca şi cum ar fi un derby', a afirmat Chivu, ce a evoluat la Inter între 2007 şi 2014.

[citeste si]

'Duminică e meciul ideal pentru a face ca inima să bată din nou', a mai spus fostul internaţional român. Inter este pe locul 4 după 26 de etape, iar Milan, în revenire de formă după un început ezitant de sezon, se află pe poziţia a 7-a.

Pe 11 februarie, Inter a reuşit să pună capăt unei seria de opt meciuri fără victorie în Serie A, la care s-au adăugat şi două partide din Cupa Italiei, una din acestea pierdută chiar cu Milan. Inter nu participă în cupele europene în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel