Întâlnire de stat, la dublu: cu cine se vede Merkel în timp ce Trump se întâlnește cu liderii NATO

Berlin, Poarta Brandenburg
Berlin, Poarta Brandenburg

Barack Obama o va vizita pe Angela Merkel la Berlin în aceeași zi în care Donald Trump se întâlnește cu liderii NATO la Bruxelles.

Fostul președinte american și cancelarul german, „cel mai apropiat aliat“ al său, se vor întâlni la Berlin pentru a discuta despre democrație la un monument istoric.

Astfel, potrivit The Independent, Barack Obama o va vizita pe Angela Merkel la Berlin, în prima sa călătorie în Europa de la plecarea de la Casa Albă.

Fostul președinte american se va deplasa în Germania pentru lansarea unei veri de evenimente speciale care marchează 500 de ani de biserică protestantă.

[citeste si]

El va sosi în Germania în aceeași zi în care succesorul său, Donald Trump, se întâlnește, la Bruxelles, cu alți lideri NATO.

Obama va susține un discurs în capitala germană și va lua parte la o discuție despre democrație cu Merkel, despre care acesta afirma odată că era „cel mai apropiat aliat“ al său.

Fostul șef de stat și Merkel vor vorbi pe o scenă amplasată în acest scop la monumentul istoric Poarta Brandenburg, cel mai proeminent monument din Berlin ce reprezintă un simbol al Cortinei de Fier și sfârșitul Războiului Rece, când Germania a fost divizată în Est și Vest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel