Intact Media Group dă în judecată RCS&RDS

Intact Media Group a anunțat că va acționa în instanță compania RCS&RDS și pe patronul acesteia Zoltan Teszari.

”Intact Media Group a luat cunoştinţă de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS şi de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în dată de 19 mai 2017. 

Facem precizarea că afirmaţiile noastre se bazează pe documente şi înregistrări oficiale, departe de speculaţiile reprezentanţilor companiei sus-numite. 

Menţionăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice şi a instituţiilor statului, Intact Media Group va acţiona în instanţa atât compania RCS&RDS, cât şi pe Zoltan Teszari. ”, se arată în comunicatul Intact Media Group.

Antena 3 a dezvăluit în urmă cu câteva zile stenograme care îi au în prim plan pe patronul RCS&RDS și pe Ioan Bendei. 

Într-o înregistrare prezentată în exclusivitate la Antena 3, Ioan Bendei, aflat chiar în sediul DNA, înainte de întâlnirea cu Sorin Alexandrescu, o sună pe secretară pentru a trimite la trei domicilii ale ofițerului de poliție judiciară telefoane din partea firmei RCS&RDS și operatori care să le instaleze.

Altă înregistrare conține discuția cu subordonatul său Ioan Bendei, în care Zoltan Teszari îi spune că a fost vizitat de "'nea Traian și Răducu" - nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop.

RCS&RDS a reacționat atunci printr-un comunicat de presă prin care acuza trustul Intact Media Group că manipulează opinia publică cu scopul de a prejudicia imaginea companiei RCS&RDS. Ulterior compania a anunțat că va trimite trustul Intact în judecată.

”Noua campanie de denigrare inițiată de Antena 3, Antena 1 și de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia împotriva RCS & RDS și împotriva unora dintre acționarii și managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel încât ne vom adresa justiției pentru a ne proteja drepturile și interesele legitime.

Canalele media ale Trustului Intact continuă practica de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normele legale în scopul de a ne produce prejudicii de imagine, prezentând publicului în mod tendențios, cu rea-credință informații și știri false.”, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel