Iniesta spune adio reprezentativei Spaniei, după CM 2018

Iniesta
Iniesta

CM 2018: Iniesta şi-a anunţat retragerea de la naţionala Spaniei.

Mijlocaşul Andres Iniesta şi-a anunţat retragerea de la naţionala de fotbal a Spaniei, duminică, în ziua în care "La Roja" a fost eliminată de Rusia, la lovituri de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, informează DPA.

"Este adevărat că acesta e ultimul meu meci. O perioadă minunată s-a încheiat", a spus Iniesta, care a intrat în repriza a doua a meciului cu Rusia şi a transformat lovitura sa de departajare.

Iniesta este jucătorul care a adus titlul mondial Spaniei la CM 2010, prin golul său marcat în prelungiri în finala cu Olanda (1-0). Mijlocaşul de 34 de ani, cu 13 goluri în 131 de selecţii, a câştigat Campionatul European cu "La Roja" în 2008 şi 2012.

După 22 ani la FC Barcelona, cu care a câştigat 32 de trofee, Iniesta a părăsit Spania pentru o experienţă în Japonia, la Vissel Kobe.

Rusia, gazda Mondialului, a învins surprinzător Spania cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, 1-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, şi s-a calificat în sferturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel