Înfrângerea e gratuită. Sistem revoluționar de vânzare a biletelor în Olanda

Oficialii clubului din liga a doua olandeză FC Den Bosch au lansat un sistem de bilete pentru sezonul viitor, potrivit căruia fanii vor plăti doar pentru victoriile şi rezultatele de egalitate înregistrate la partidele de pe teren propriu.

Astfel, suporterii echipei vor achita câte un abonament de 25 de euro pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor. Apoi, în funcţie de rezultate, vor achita în plus 10 euro pentru fiecare victorie şi câte 5 euro pentru egal. În cazul meciurilor pierdute acasă, fanii nu vor mai plăti nimic.

În sezonul recent încheiat, FC Den Bosch, care a terminat pe locul 14 din 20 de echipe, a înregistrat pe teren propriu opt succese şi şase remize. Dacă s-ar fi aplicat acest sistem, spectatorii ar fi achitat, pe lângă cei 25 de euro, suma de 110 euro. Conducătorii clubului s-au gândit şi la "pagubele" pe care le-ar putea produce echipa, printr-o evoluţie excepţională, în buzunarul suporterilor, plafonând suma totală pe care un spectator o plăteşte la 160 de euro.

În campionatul recent încheiat, FC Den Bosch a avut o asistenţă medie de 2.751 de spectatori la meciurile de acasă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel