INFOTRAFIC, VALEA PRAHOVEI. Trafic intens: se circulă cu 30 km/h

foto: IGPR
foto: IGPR

Este trafic intens pe DN 1. 

INFOTRAFIC, VALEA PRAHOVEI. Valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, din cauza numărului foarte mare de turişti care se întorc de la munte, viteza cu care se circulă fiind de aproximativ 30 km/h.

INFOTRAFIC, VALEA PRAHOVEI. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia este intensă între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către capitală, unde în prezent se circulă cu o viteză de aproximativ 30 km/h şi este de aşteptat ca aceasta să scadă şi mai mult în orele următoare. Pentru evitarea aglomeraţiei, un echipaj de poliţie, aflat în zona Dărste, le recomandă şoferilor să folosească ruta ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde valorile de trafic sunt reduse în acest moment şi se circulă fluent, precizează Poliţia Română. 

[citeste si]

Dacă sunt cititori dcnews.ro care se află în zonă, îi invităm să scrie informații de la fața locului în rubrica de comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel