INFOTRAFIC. Circulaţie îngreunată pe mai multe artere. Se circulă în condiţii de iarnă în întreaga ţară

Ninsori
Ninsori

Circulaţia este îngreunată în mai multe județe după ce mai multe TIR-uri au derapat.

UPDATE: Traficul rutier este blocat, marţi dimineaţa, pe DN7, Valea Oltului, la kilometrul 253, în localitatea Tălmaciu, după ce un autotren s-a răsturnat, potrivit Poliţiei. 

---

Potrivit Infotrafic, primul accident a avut loc în judeţul Caraş-Severin, pe DN 57 B, la kilometrul 39, în apropierea localităţii Bozovici, iar al doilea pe DN 6, la kilometrul 426, între localităţile Teregova şi Armeniş.

În niciunul dintre cele două evenimente nu au rezultat victime şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 10:00.

Cele două tiruri au derapat ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

De asemenea, din aceeaşi cauză, s-a produs un eveniment similar pe DN 7, în apropierea localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, în care un tir a derapat într-o curbă la kilometrul 253, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea.

Accident pe centura București

Totodată, pe Centura Bucureşti, în localitatea Pantelimon, a avut loc un accident rutier, în care un autoturism care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu un strat subţire de zăpadă, a derapat şi a intrat într-o dubă care circula regulamentar.

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers.

Potrivit sursei citate, nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea de sud a ţării, aflată sub incidenţa unui cod galben de ninsori, precipitaţii mixte, vânt şi polei.

Se circulă greu din cauza inundațiilor

În continuare, din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, se circulă îngreunat în: judeţul Bacău, pe DN 12 B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în judeţul Buzău, pe DN 10 Buzău - Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri, în judeţul Vâlcea, pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134 şi pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita şi Vrancea. 

Din cauza vântului puternic, începând din această dimineaţă, de la ora 05:00, a fost închisă bara Sulina.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel