INFOTRAFIC, 5 octombrie. Restricții și trafic îngreunat pe mai multe drumuri naționale

Alexandru Ichim / 05 oct 2019 / 12:02 Salveaza PDF Comentarii
Trafic blocat
Trafic blocat

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe drumuri naționale, iar pe altele au fost impuse mai multe restricții. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Braşov al DN1 (Ploieşti – Braşov), în zona localităţilor Comarnic şi Buşteni, judeţul Prahova.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri (Brăneşti, judeţul Ilfov) şi 64 – 70 (între localităţile Lehliu-Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi) se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe sensul opus, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.

Pe DN24 Iași – Vaslui, între kilometrii 178 şi 183, în zona localităţii Poieni (judeţul Iaşi), circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă. Lucrările vor avea loc până la data de 11 octombrie 2019.

Traficul feroviar este închis

 

Traficul feroviar este închis în perioada 23 septembrie 2019 - 23 noiembrie 2019 pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

Până la data de 7 octombrie 2019, traficul rutier este întrerupt pe DN1D, la kilometrul 1 + 800 de metri, în zona localităţii Albeşti - Paleologu, judeţul Prahova, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti – Buzău. Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ (cu semafor) pe DN10 Buzău – Braşov, la kilometrul 82 + 632 de metri, în zona localităţii Lunca Jariştei (viaductul Giurca), judeţul Buzău, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului. În această zonă, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25