INFOTRAFIC, 5 aprilie. Vezi ce restricții de circulație sunt impuse

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

UPDATE: Până la orele 16:00, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul rutier este oprit pe prima bandă, pe sensul spre Capitală, între kilometrii 35 şi 27, pentru efectuarea lucrărilor de plombare a gropilor şi asfaltare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizării rutiere temporare.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ambele fire pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 204, între localităţile Căciulata şi Brezoi, judeţul Vâlcea, unde anterior traficul a fost restricţionat pe o bandă din cauza unui incendiu de vegetaţie de pe versantul muntelui. Poliţiştii rutieri rămân la faţa locului pentru monitorizarea situaţiei.


- Știrea inițială -

În judeţul Vâlcea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 204, între localităţile Căciulata şi Brezoi, din cauza unui incendiu de vegetaţie care se manifestă pe versantul muntelui, circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti, pentru a permite acţiunea de stingere a focului.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), între kilometrii 74+350 şi 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), unde se desfăşoară dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la data de 31.05.2019, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, respectiv:

1. DN67C (Transalpina), închis pentru toate categoriile de autovehicule în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) - Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri;

2. DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare pe timpul iernii;

3. DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii 2018, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

4. DN12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri. Traficul rutier se desfăşoară pe urmatoarea rută ocolitoare: DN12B km 16+450 - str. Vasile Alecsandri - DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 - 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur.

Vezi și: Lună Nouă, 5 aprilie 2019. Astrolog: Asta trebuie să faci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel