INFOTRAFIC, 3 februarie. Circulație îngreunată pe mai multe artere din țară

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii îi avertizează pe șoferi să fie prudenți în trafic și să aibă răbdare. Traficul se desfășoară îngreunat pe mai multe artere naționale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

În județul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea –Sibiu, la kilometrul181+100 de metri(localitatea Bujoreni), traficul rutier se defășoară, pe un singur sens, dirijat, din cauza unui autotren care a derapat. Valorile de trafic sunt normale.

Lucrări în trafic

În județul Prahova, pe DN1 București – Ploiești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 41+600 de metri – 53+300 de metri, între localitățile Bărcănești și Pucheni, se efectuează lucrări de montare a separatoarele de sens, motiv pentru care banda a doua de pe ambele sensuri va fi restricționată. Circulația rutieră se va desfășura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliție rutieră.

A3 Gilău –Turda, la kilometrul 16, pe sensul către Gilău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma impactului, nu peau victime. Din această cauză prima și a doua bandă sunt restricţionate, pentru aproximativ 30-45 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel