INFOTRAFIC, 29 octombrie. Cum se circulă pe principalele artere naționale

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Polițiștii avertizează în această dimineață cu privire la circulația pe drumurile naționale, dar și cu privire la mai multe restricții. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și izolat sub 50 metri, pe mai multe drumuri din județe aflate în zonele central-vestice, estice și sudice - 23 de județe.

Pe autostrăzi 

Pe autostrăzile A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 105 - 212, între localitățile Dragalina și Constanța, și pe A4 Ovidiu-Agigea, este semnalată ceață densă, vizibilitatea fiind redusă la 100-150 de metri.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrăzile A3-Turda-Borș, A10 Sebeș-Turda și A3 Ungheni-Chețani, cu vizibilitate redusă sub 100 de metri.

Manevre oprite în porturi 

Totodată, din cauza ceții dense, au fost oprite manevrele în toate cele patru porturi maritime de la Marea Neagră.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila și Domnești.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel