INFOTRAFIC, 29 martie. Trafic blocat sau restricționat pe mai multe drumuri naționale

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Un accident rutier a blocat în această dimineață traficul pe DN 17, între Vatra Dornei și Gura Humorului. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN17 Vatra Dornei-Gura Humorului, în apropierea localității Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a trei persoane, acestea fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Restricții pe DN 7 și DN 7A

Astăzi, 29 martie, în intervalul orar 08:00 – 15:00, au loc lucrări de mentenanță la pasajul Bascov, astfel că circulația rutieră este restricționată pe DN 7, prin pasajul Bascov, județul Vâlcea, fiind deviată pe ruta autostrada A1 – Strada Serelor (pe deasupra pasajului Bascov) – DN 7.

De asemenea, restricții de circulație vor fi astăzi, între orele 10:00-16:00, și pe DN 7A, între kilometrii 5 - 8, pe raza localităților Brezoi și Valea lui Stan, județul Vâlcea, întrucât se efectuează lucrări de decolmatare a șanțurilor și îndepărtarea a aluviunilor. Din acest motiv, traficul se va desfășura pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație.

Aglomerație pe Centura Capitalei

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești, Berceni și Pantelimon, dar și pe sensul de intrare în București al DN 1A (Mogoșoaia).

Începând din data de 25 martie 2021, timp de un an, podul de peste râul Arieș a intrat în reabilitare. Astfel că circulația pe DN1 Alba Iulia - Cluj-Napoca, la intrare în municipiul Turda, județul Cluj, este oprită, fiind deviată pe Strada 22 Decembrie din municipiul  Turda.

Lucrări de reparații

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș, până pe data de 15.04.2021, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare Autostrada 1, nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel