INFOTRAFIC, 26 iunie. Restricții din cauza fenomenelor meteo extreme

Alexandru Ichim / 26 iun 2019 / 08:08 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii au impus mai multe restricții de trafic din cauza fenomenelor meteo extreme din ultimele ore.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15, la kilometrul 237+800 de metri, în zona localităţii Bistricioara, judeţul Neamţ, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi, ca urmare a ploilor recente.

De asemenea, din acelaşi motiv, tot pe DN 15 în judeţul Neamţ, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj de maxim 13 tone.

Totodată, pe DN 2E Fălticeni - Gura Humorului, la kilometrul 17, în zona localităţii Capu Codrului, judeţul Suceava, circulaţia se desfăşoară tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii, din cauza surpării unui podeţ.

Pe DN 22/ E87 (digul Şosea Măcin - Smârdan), în judeţul Tulcea, din cauza creşterii cotei apei Dunării, sunt instituite două restricţii de circulaţie, de tonaj şi viteză, astfel: restricţia de tonaj este în vigoare pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar cea de viteză este impusă pentru limita maximă de 70 km/oră. Sunt exceptate autovehiculele de pompieri, poliţie, SMURD, poştă, precum şi mijloacele auto care execută lucrări de combatere a efectelor inundaţiilor.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26