Infotrafic 22 mai. Restricţii pe cele mai importante drumuri din ţară

Mihai Ciobanu / 22 mai 2019 / 09:09 Salveaza PDF Comentarii
Asfaltare
Asfaltare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a manifestărilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Se execută însă diferite tipuri de lucrări la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Şi pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară tot dirijat, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe DN 1, pe sensul Ploieşti - Braşov, între kilometrii 102 şi 107, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, unde se desfăşoară alternativ, pe celălalt sens, dirijat. Zilele următoare va fi restricţionat sensul către Ploieşti, pe acelaşi tronson kilometric.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări de asfaltare pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

Iar în judeţul Mehedinţi, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţiile kilometrice 358+268 (viaductul Tarovăț), 358+518 (viaductul Jupalnic) și 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrări de asfaltare până la sfârşitul lunii în curs, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul piloților şi al indicatoarelor rutiere.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23