INFOTRAFIC, 2 iunie. Vezi ce restricții de trafic sunt impuse

Alexandru Ichim / 02 iun 2019 / 08:06 Salveaza PDF Comentarii
Trafic
Trafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma precipitaţiilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren.

În judeţul Hunedoara, pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 și 357, circulația se desfășoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parțial suprafața carosabilă pe aproximativ 100 metri.

În judeţul Alba, pe DN 1 Sebeş – Aiud, la această oră se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la aprtea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Tot pe Autostrada A2, traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65 (Săruleşti – Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi), pe sensul către litoral.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27