INFOTRAFIC, 18 septembrie. Vezi unde sunt impuse restricții de trafic

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Mai multe restricții de trafic sunt impuse astăzi pe anumite drumuri din țara noastră. Șoferii sunt sfătuiți să fie prudenți în trafic și să manifeste răbdare. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 66, la ieşirea din localitatea Simeria către Haţeg, judeţul Huneadoara, a avut loc un accident în urma căruia o persoană a fost rănită. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, estimându-se ca aceasta să revină la normal în 40 de minute.

Astăzi, în intervalul orar 11:00 – 14:00, circulaţia rutieră pe DN 66 Târgu Jiu – Petroşani va fi întreruptă pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 116 – 118, în zona localităţii Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, pentru a permite executarea unor lucrări de punere în siguranţă a participanţilor la trafic (eliberarea versantului de pietre, ce prezintă pericol de cădere pe carosabil).

În perioada 18 - 21 septembrie 2019, în intervalul orar 10:00 – 14:00, pe DN 4 Bucureşti – Olteniţa, la kilometrul 21+490 de metri, pe raza localităţii Frumuşani, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră va fi întreruptă de două ori pe zi, timp de aproximativ 15 minute, pentru a permite executarea unor lucrări la instalaţia de înaltă tensiune.

Pe DN 24 Iași – Vaslui, în zona localităţii Poieni, judeţul Iaşi, circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă, până la data de 11 octombrie 2019.

Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării temporare, instituite în zona efectuării lucrărilor la partea carosabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel