INFOTRAFIC, 17 mai. Restricții și accidente rutiere pe drumurile naționale

Trafic
Trafic

Mai multe restricții de trafic sunt impuse pe drumurile naționale. De altfel, circulația se desfășoară cu dificultate în urma unor accidente rutiere. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara, la kilometrul 25+50 de metri, la ieşirea din localitatea Rotbav către Măieruş (judeţul Braşov), un autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale.

Pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 80 (în zona localităţii Petreşti, Dâmboviţa), un autotren încărcat cu navete de bere s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe o singură bandă (sunt afectate banda de urgenţă şi banda numărul unu).

Astăzi, 17 mai 2019, în intervalul orar 07:00 - 19:00, circulația rutieră pe DN7 Găești - Pitești va fi întreruptă la kilometrul 94+310 metri, în zona orașului Topoloveni, judeţul Argeș, pentru a se permite realizarea unor lucrări asupra unui pod. Traficul va fi deviat pe ruta ocolitoare: DN7 Leordeni - DJ 703B - Căteasca - DJ 702G - Coșeri - DC 105 - Topoloveni.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează în această perioadă lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfăţurându-se alternativ, prin piloţi de trafic.

În judeţul Mehedinţi, până în data de 30.05.2019, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la kilometrul 358+268 (viaductul Tarovăț), kilometrul 358+518 (viaductul Jupalnic) și kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrări de asfaltare. Traficul se va desfăşura dirijat, prin intermediul piloților de trafic şi a indicatoarelor rutiere.

Vezi și: Eurovision 2019. Reacții dure după ce Ester Peony a pierdut calificarea în Finală

Restricții de trafic pe autostrăzi 

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Şi pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Până la data de 24.05.2019, circulaţia rutieră este închisă pe ambele sensuri, pe pasajul CF amplasat pe DJ 668D la km 0+643m (linie CF 116, kilometrul 116+717), în localitatea Tâmpa, judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a şinelor, de reparaţii a dalelor de pasaj prefabricate şi de refacere a substratului. Din această cauză, devierea circulaţiei rutiere se realizează pentru relaţia Tâmpa - Băcia pe DN 7 - nod rutier Simeria Veche - DN 66 - DJ 668 D - Băcia - Tâmpa, cu întoarcere pe acelaşi traseu sau pe DC 122.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel