Infotrafic, 12 mai. Vezi unde sunt aplicate restricții în trafic

Alexandru Ichim / 12 mai 2019 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii
Trafic
Descriere foto: Trafic

Mai multe restricții de trafic sunt impuse astăzi pe drumuri naționale sau și pe autostrăzi din țara noastră. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Conducătorii auto care se deplasează pe arterele rutiere din judeţul Covasna sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă şi viteză adaptată condiţiilor de drum, întrucât pe DN12 şi DN13E se semnalează porţiuni cu vizibilitate redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii dense.

Restricții de trafic pe autostrăzi

 

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Până în data de 24.05.2019, circulaţia rutieră este închisă pe ambele sensuri pe pasajul CF amplasat pe DJ 668D la km 0+643m (linie CF 116, kilometrul 116+717), în localitatea Tâmpa aparţinătoare comunei Băcia, judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a şinelor, de reparaţii a dalelor de pasaj prefabricate şi de refacere a substratului. Din această cauză, devierea circulaţiei rutiere se face pentru relaţia Tâmpa - Băcia pe DN 7 - nod rutier Simeria Veche - DN 66 - DJ 668 D - Băcia - Tâmpa, cu întoarcere pe acelaşi traseu sau pe DC 122.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24