INFOTRAFIC, 12 iunie. Vezi ce restricții sunt impuse astăzi pe autostrăzi

Alexandru Ichim / 12 iun 2019 / 08:01 Salveaza PDF Comentarii
Trafic
Trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că și astăzi sunt impuse mai multe restricții de trafic pe drumuri naționale. 

Circulaţia rutieră este restricţionată până mâine, 13.06.2019, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 250 - 251+500 m, pe banda a doua a sensului de mers către Deva, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilataţie a podurilor.

Iar până vineri, 14.06.2019, în intervalul orar 0800-1800, se execută lucrări de frezare şi asfaltare pe DN 1, sensul Bucureşti - Ploieşti, tronsonul kilometric 46+600 - 53+600 de metri, între localităţile Puchenii Mari şi Bărcăneşti, judeţul Prahova.

Devieri de circulație pe autostrăzi

 

Există în prezent trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea lucrărilor de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsoane kilometrice, respectiv:

- 86 - 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti);

- 131 - 140, între localităţile Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi) şi Feteşti (judeţul Ialomiţa), unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers București-Constanța, circulaţia fiind astfel deviată de pe sensul către litoral pe sensul către capitală, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28