INFOTRAFIC, 11 iunie. Noi restricții de circulație pe mai multe drumuri naționale

Alexandru Ichim / 11 iun 2019 / 08:06 Salveaza PDF Comentarii
Infotrafic
Descriere foto: Infotrafic

Noi restricții de circulație au fost impuse pe mai multe drumuri naționale din țară. De altfel, un accident rutier a avut loc pe Drumul Național 1. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 43+500 de metri, în localitatea Puchenii Mari, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă şi vizibilităţii reduse cauzate de ploaie. În urma impactului a rezultat o singură victimă, care a suferit leziuni uşoare. Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers Ploieşti - Bucureşti.

Circulaţia rutieră este restricţionată, până la data de 13.06.2019, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 250 - 251+500 m, pe banda a doua a sensului de mers către Deva, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilataţie a podurilor.

Iar până la data de 14.06.2019, în intervalul orar 0800-1800, se execută lucrări de frezare şi asfaltare pe DN 1 Bucureşti - Ploieşti, tronson kilometric 46+600 - 53+600 de metri, între localităţile Puchenii Mari şi Bărcăneşti, judeţul Prahova.

Trafic deviat pe autostrăzi

 

Există în prezent trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea lucrărilor de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsoane kilometrice, respectiv:

- 86 - 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti);

- 124+600 de metri - 131+200 de metri, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers București-Constanța, circulaţia fiind astfel deviată pe sensul către Bucureşti.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24