INFOTRAFIC, 10 iunie. Trafic restricționat și deviat pe mai multe drumuri naționale

Alexandru Ichim / 10 iun 2019 / 08:01 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii au impus pe parcursul zilei de astăzi mai multe restricții de trafic pe câteva drumuri naționale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră rămâne întreruptă pe DN73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni (judeţul Argeş), din cauza unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 de metri. Ruta ocolitoare este DN73 Piteşti - Câmpulung.

Începând cu data de 04.06.2019, DN67C (Transalpina) a fost redeschis circulaţiei publice pe sectorul de drum închis anterior traficului, între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj. Circulaţia autovehiculelor este însă permisă doar în intervalul orar 08:00 - 20:00, cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 7,5 tone.

Autostrăzi cu trafic deviat

 

Sunt în vigoare trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele (judeţul Giurgiu), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsone kilometrice, respectiv:

- 86 - 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti);

- 124 - 131, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi), unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile sensului de mers București-Constanța, circulaţia fiind astfel deviată pe sensul către Bucureşti.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24