Infotrafic 10 aprilie. Trafic restricţionat pe DN1A şi DN7

Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei
Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Astăzi, în intervalul orar 08:00 - 16:00, pe DN 1A Braşov - Ploieşti, la kilometrul 168+360 m, în zona localităţii Măneciu, judeţul Prahova, lângă suprafaţa de rulare se vor executa lucrări de foraj. Din această cauză, traficul este restricţionat pe sensul către Braşov, circulaţia fiind dirijată prin piloţi de trafic. Pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 152+250 m - 152+330 m, în localitatea Morăreşti, judeţul Argeş, ca urmare a executării unor lucrări de consolidare a suprafeţei de rulare, care vor dura până în cursul lunii iunie a.c., se circulă cu restricţie de viteză, de 30 km/h.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la data de 15.06.2019, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizării rutiere temporare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel