Urmărește emisiunea live


INFOTRAFIC, 24 iunie. Aglomerație pe mai multe artere importante din țară și la intrarea în Capitală

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Traficul se desfășoară cu dificultate astăzi pe mai multe artere din țară, dar și la intrarea în Capitală. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 329, pe sensul către Sebeș, în zona  localității Șibot, județul Alba, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, eveniment soldat cu rănirea unuia dintre șoferi, acesta fiind încarcerat. Cele două autovehicule se află pe banda de urgență, însă traficul este restricționat și pe prima bandă, pentru aproximativ 30 de minute, pentru a permite intervenția echipajelor de la descarcerare.

În urma condițiilor meteorologice din ultima perioadă, sunt instituite restricții de circulație pe DN11 Bacău-Onești, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, acolo unde pe o suprafață de aprox. 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare;

Aglomerație la intrarea în Capitală 

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, pe DN4 (loc. Popești-Leordeni) și pe DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești, Berceni și Pantelimon.

Începând din data de 15 iunie 2021, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, precizează polițiștii. 

Restricții pe A1, Sibiu - Deva

Până la ora 16:00, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 238, pe sensul de deplasare către Veștem, pe raza localității Șelimbăr, județul Sibiu, este blocată breteaua de intrare/ieșire către DN1, în vederea efectuării unor lucrări de asfaltare a carosabilului. Traficul rutier este deviat pe DJ 106D, către localitatea Cisnădie.

Transporturi agabaritice

Astăzi, 24 iunie, începând cu ora 08.00, se va desfășura un transport agabaritic pe ruta Giurgiu Pod PTF – Ghimpați – Alexandria – Caracal – Craiova – Podari – Maglavit – Drobeta-Turnu Severin – Orșova – Caransebeș – Lugoj – A6 – A1 – DN6 – Timișoara. Transportul este format dintr-un camion cu masa de 91 de tone.

De asemenea, începând cu ora 20:00, se desfășoară un transport agabaritic pe traseul intrare autostrada A1 Sibiu-Deva/DJ 106 – A1 – A10 – A3 – loc.Florești(jud.Cluj).

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 160 de tone. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Transportul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj de poliție rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel