Informații inedite despre bebelușul regal

ducesa kate
ducesa kate

Primul născut al ducesei Kate şi al prinţului William, un băiețel care a venit pe lume, luni, 22 iulie 2013, la ora locală 16:24 (18:24, ora României) este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, care ar urma să conducă peste două miliarde de oameni atunci când va ajunge pe tron. 

"Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii", a comunicat Palatul Buckingham în urmă cu scurt timp.

Fiul ducesei de Cambridge și al prințului William, al cărui nume nu va fi făcut public imediat, ar urma să conducă peste două miliarde de oameni atunci când va ajunge pe tron. Mai mult, el primeşte anual suma de 20 de milioane de lire, venitul Ducatului de Cornwall.

Nașterea celui mai faimos bebeluș al acestui an a stârnit o adevărată curiozitate privind cifrele și coincidențele.

Astfel, au trecut doar doi ani de la căsătoria ducelui şi ducesei de Cambridge înainte ca bebeluşul lor să fie născut. El va fi al treilea privind succesiunea la tron, fiind de asemenea cel de-al treilea strănepot al reginei mamă, scrie rtv.net.

Datorită minorului, prinţul Harry este al patrulea succesor al regatului. Primul născut al lui Wiliam şi Kate urmează o să fie stră-stră-stră-stră-strănepotul reginei Victoria.

Bebelușul regal va fi, într-o zi, conducătorul a 16 ţări. În cazul în care îl va urma pe prinţul de Wales sau pe William la tron, bebeluşul regal urmează să fie desemnat cel de-al 43-lea monarh al Marii Britanii, de la William Cuceritorul, în 1066.

Chiar dacă preţul pentru o zi a salonului unde a născut ducesa Kate este de 6.265 de lire, Ducatul de Cornwall primeşte anual venituri în valoare de 20 de milioane de lire doar din clădirile statului, bani pe care copilul îi va putea folosi în viitor drept finanţare privată. Dacă va ajunge conducătorul Commonwealth-ului, copilul ar putea conduce, într-o zi, peste două miliarde de oameni, împărţiţi în peste 54 de naţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel