Indignare după ce un moderator l-a numit pe Alexandru Marghiloman „nea Sandu” chiar în Vila Albatros

Indignare după ce un moderator l-a numit pe Alexandru Marghiloman „nea Sandu” chiar în Vila Albatros
Indignare după ce un moderator l-a numit pe Alexandru Marghiloman „nea Sandu” chiar în Vila Albatros

Live Nights este o mișcare culturală a tinerimii buzoiene, care își propune să aducă arta în fiecare casă prin organizarea de spectacole în vila Albatros, fosta reședință a lui Alexandru Marghiloman. Programul este inițiat și susținut de Primăria municipiului Buzău.

Comentariu acid al Irinei Vlăduca-Marghiloman, singura descendentă a marelui om politic buzoian, după ce moderatorul unei seri culturale organizate chiar în vila Albatros l-a numit pe fostul prim-ministru „nea Sandu”. Șirul comentariilor dezaprobatoare a continuat, însă a existat și o părere diferită.

În weekend, primarul Constantin Toma a redistribuit în direct emisiunea culturală „Live Nights”, un spectacol cultural pus în scenă în vila Albatros de un grup de tineri coordonat de tânărul regizor Mircea Anghel. La un moment dat, în timpul discuției cu invitata sa, interpreta de muzică Mădălina Pavăl, moderatorul și regizorul Mircea Anghel l-a numit pe Alexandru Marghiloman „nea Sandu”:

„(…)de aici, din casa lui nea Sandu, să ieșim în grădina lui nea Sandu – Alexandru Marghiloman – în spatele Irinei și vrem să facem o scenă, o terasă cu mult gust, construită în același stil în care am amenajat și interiorul (…)”, i-a spus regizorul și moderatorul Mircea Anghel invitatei sale.

Apelativul folosit de tânărul moderator a deschis șirul unor comentarii dezaprobatoare, primul dintre ele fiind scris chiar de Irina Vlăduca Marghiloman, unica descendentă a marelui om politic:

„Nu este „nea Sandu” este domnul Alexandru Marghiloman” care a salvat Romania si Casa Regală. Nu a stat la televizor! Respectati omul care s-a sacrificat pentru Romania.”, a comentat Irina Vlăduca Marghiloman, după ce l-a auzit pe moderator folosind neprotocolarul apelativ, scrie Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel