Incident la lansarea M10. Susținător, mai preocupat să atace DC NEWS

Imagine surprinsă în timp ce protestatarul( în roșu) discuta cu unul dintre cei doi susținători ai M10
Imagine surprinsă în timp ce protestatarul( în roșu) discuta cu unul dintre cei doi susținători ai M10

Un bărbat care părea a fi un susținător al partidului M10, lansat de Monica Macovei, a fost mai precoupat să înjure DC News decât evenimentul în sine.

Incidentul a pornit în momentul în care jurnalistul Andrei Moisoiu, după ce a luat interviuri mai multori oameni, la lansarea partidului M10, s-a dus să vorbească și cu un opozant al Monicăi Macovei, care stătea în fața Casei de Cultură a Studenților.

În momentul în care s-a apropriat de acesta, protestatarul avea o discuție contradictorie cu doi susținători ai M10.

Colegul nostru s-a apropriat de bărbatul care protesta și l-a întrebat dacă este de acord să spună câteva cuvinte la cameră despre motivul care l-a determinat să vină la eveniment.

În acel moment, unul dintre cei doi susținători ai M10 l-a întrebat pe Andrei de la ce televiziune este. Acesta i-a spus că nu este de la televiziune, ci de la www.dcnews.ro, moment în care bărbatul a spus: "Aaaaaaaaa, a lui Bogdan Chireac!".

Crezând că discuția s-a terminat, Andrei Moisoiu se pregătea pentru interviul cu bărbatul care protesta. Doar că nu a fost așa.

Celălat susținător al M10 l-a acuzat pe protestatar că a fost trimis să creeze probleme, apoi s-a uitat la colegul nostru și a folosit două cuvinte nedemne de un om care, în aparență, vrea schimbarea în bine a țării: "Morsa competentă!".

Dacă l-a citat pe Traian Băsescu, bărbatul este, probabil, nu doar susținătorul Monicăi Macovei, ci și al fostului președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel