Încercare nereuşită de transferare a lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia. Surse

Iorgulescu
Iorgulescu

Medicii și familia lui Mario Iorgulescu ar fi încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-l transfere pe tânăr de la Spitalul Elias la o clinică din Italia, transferul nereușind, astfel că Mario se află tot la unitatea spitalicească din Capitală.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că medicii și familia lui Mario Iorgulescu au încercat să-l transfere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, cu un avion, de la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost internat acum mai bine de două săptămâni, la o clinică din Italia, însă din cauza unei defecțiuni tehnice a aeronavei, acest lucru nu a fost posibil, astfel că Mario Iorgulescu se află, sâmbătă dimineață, internat tot în Spitalul Elias din Capitală.

Potrivit surselor citate, există recomandarea din partea medicilor ca fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

Mario Iorgulescu, la spital după un accident rutier

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după un grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel