Urmărește emisiunea live


Incendiul de la Electromontaj a fost stins

Pompierii anunță că incendiul din Sectorul 3 al Capitalei, produs la Fabrica de Electromontaj a fost stins, subliniind că măsurătorile privind calitatea aerului din zonă au arătat că nu au fost constatate depășiri ale valorilor acceptate.

Reprezentanții ISU București-Ilfov anunță că incendiul de la Fabrica de Electromontaj din Sectorul 3 al Capitalei a fost stins. De asemenea, au fost efectuate măsurători privind calitatea aerului din zonă și nu s-au constatat depășiri ale valorilor acceptate. Bucureștenii au fost atenționați cu privire la un incendiu de proporții în sectorul 3.

La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN și două echipaje SMURD. „Incendiu major produs în București, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție”, este mesajul pe care l-au primit cetățenii prin sistemul Ro-Alert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel