Incendiu uriaș în Buzău. Zeci de hectare de vegetație, în flăcări - VIDEO

Pompierii şi voluntarii intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie propagat pe zeci de hectare din județul Buzău.

Zeci de pompieri şi voluntari intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 35 de hectare pe raza localităţilor Scorţoasa şi Beceni, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Incendiul se manifestă cu ardere violentă şi dezvoltare rapidă.

"Luni după-amiază s-a primit un apel de urgenţă ce semnala un incendiu de vegetaţie uscată, lăstăriş, doborâturi în pădure de pin pe raza comunei Scorţoasa. Primele forţe ajunse la faţa locului au constatat că, de fapt, incendiul se manifesta cu ardere violentă şi dezvoltare rapidă pe raza a două comune, Scorţoasa şi Beceni, fapt ce a dus la suplimentarea forţelor", au precizat reprezentanţii ISU.

VIDEO

În prezent, intervenţia este încă în desfăşurare, fiind afectată până acum o suprafaţă de aproximativ 35 de hectare. Vântul puternic, vegetaţia uscată abundentă şi suprafaţa mare unde flăcările se manifestă concomitent îngreunează intervenţia pompierilor, iar pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului s-a deplasat şi grupa operativă a ISU Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel