Incendiu provocat de o lumânare. Un bărbat a suferit arsuri grave

Un bărbat care a suferit arsuri pe 30 - 40% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu care a cuprins, sâmbătă dimineaţa, o casă dintr-un sat din Alba a fost transportat duminică la Bucureşti, în stare stabilă, cu un elicopter SMURD. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, bărbatul, care, iniţial, a primit îngrijiri de specialitate la UPU Alba Iulia, a fost preluat duminică de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Starea bărbatului este stabilă, au menţionat aceştia.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa la o casă din localitatea Totoi, de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată pe timpul nopţii. O femeie de 80 de ani şi-a pierdut viaţa şi un bărbat a suferit arsuri pe 30 - 40% din suprafaţa corpului. Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului cu 12 subofiţeri şi două autospeciale cu apă şi spumă. Locuinţa a ars generalizat pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel