Incendiu metrou. De unde a pornit focul

Circulaţia metroului a fost reluată, după ce fusese sistată ca urmare a unei degajări de fum sesizate pe peronul staţiei Eroii Revoluţiei.

Circulaţia metroului a fost reluată, după ce fusese sistată ca urmare a unei degajări de fum sesizate pe peronul staţiei Eroii Revoluţiei, precizează luni ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 mp, în care au ars hârtie, textile şi diverse ambalaje. 

Incendiul a fost stins. Anterior, oficialii ISU anunţaseră că fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. 

"La ora 18.30 din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de intervenţie Metrorex au intervenit imediat şi au rezolvat situaţia. Nu au existat probleme în circulaţie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din staţii. Menţionăm că nu este vorba despre un incendiu şi călătorii nu au fost puşi în niciun moment în pericol", anunţau, iniţiat, reprezentanţii Metrorex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel