Incendiu la o secție ATI din Mureș. Dr. Ovidiu Gîrbovan, precizări despre pagube

Managerul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan, a declarat, că fumul degajat de la o priză electrică, vineri dimineaţa, la Secţia ATI a Clinicii Medicală III din Târgu Mureş a fost un incident minor. 

Dr. Ovidiu Gîrbovan a adăugat că pagubele materiale sunt, de asemenea, minore.3

'La Secţia ATI de la Medicală III s-a produs supraîncălzirea unui conductor electric şi a unei prize, corespunzătoare unui pat ATI, s-a degajat fum, fără flacără. Personalul de serviciu a acţionat prompt conform protocoalelor în vigoare, au acţionat cu spumă şi au reuşit să limiteze extinderea.' a declarat dr. Gîrbovan.

Personalul a fost instruit în luna septembrie a acestui an şi s-a dovedit că şi-a însuşit corect procedura. Cum e şi firesc, au anunţat la 112, iar ISU Mureş a constatat că pericolul a fost îndepărtat, nefiind nevoie de o intervenţie. Incidentul nu a afectat personalul medical sau pacienţii secţiei, pagubele materiale fiind minore, circa un metru pătrat din peretele din zona prizei fiind afumat', a declarat Ovidiu Gîrbovan, potrivit Agerpres.

Managerul SCJ Mureş a spus că instalaţiile, deşi sunt destul de vechi, sunt verificate în permanenţă şi că incidentul de vineri dimineaţă nu a necesitat evacuarea pacienţilor sau a personalului medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel