Incendiu într-un bloc din Sibiu. Zeci de persoane au fost evacuate

Foto ilustrativ: IGSU
Foto ilustrativ: IGSU

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Sibiu. 

Un incendiu a izbucnit vineri seara într-un apartament dintr-un bloc din Sibiu. 45 de persoane au fost evacuate. Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit vineri seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă dintre care o autoscară. În mod preventiv s-a dispus evacuarea a aproximativ 45 de persoane din bloc.

Incendiul a fost stins de pompieri. A ars apartamentul în totalitate și bunurile materiale aflate în acesta și s-a deteriorat din cauza fumului casă scării. O femeie de circa 60 de ani din bloc a suferit un atac de panică și o ușoară intoxicație cu fum și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei lumânări lăsată aprinsă nesupravegheată, susțin pompierii, transmite Mediafax.

Citeşte şi: Explozie la o conductă de gaze în București, trafic restricționat

O explozie la o conductă de gaze a avut loc în București vineri seara, pe Șoseaua Grozăvești, în apropierea Pasajului Basarab. Circulația auto este restricționată în zonă, anunță DSU.

Reprezentanții companiei de gaze au oprit alimentarea și au început reparațiile. La fața șocului sunt prezente trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Nu există persoane rănite.

Circulația auto se desfășoară cu greutate pe Șoseaua Grozăvești, pe bulevardul Vasile Milea și pe alte străzi din zonă. Ulterior, ca măsură preventivă au fost evacuate în jur de 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinatate. Din informatiile preliminare, conduta de gaze alimenta CET Grozavești.

La ora 23:15 Distrigaz Sud Rețele a anunțat reluarea alimentării cu gaze a CET Grrozăvești.

În acest moment, un singur client este sistat, iar reluarea alimentării acestuia se va face în cursul zilei de sâmbătă. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt în teren și continuă lucrările de remediere, precizează compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel