Incendiu în București. Intervenție de urgență - update 2

Un incendiu de amploare a izbucnit, joi, în București.

Pompierii intervin joi, 31, mai, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe strada Ion Floruţa din Capitală, la faţa locului fiind trimise opt autospeciale.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a afectat mai multe locuinţe şi anexe, pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi. 

Update 2: Incendiul este parţial localizat şi până în prezent nu au fost depistate victime.

Update 1: Un ansamblu de locuinţe şi anexe lipite - cel puţin 4 - au fost afectate joi de incendiul de pe strada Ion Floruţă din Capitală, flăcările manifestându-se la acoperişul clădirilor, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti - Ilfov. Pentru stingerea focului, pompierii au realizat un dispozitiv de intervenţie de la înălţime cu autoscară, iar în interior cu linie de furtun. Potrivit sursei citate, intervenţia pompierilor este dificilă. La faţa locului se acţionează pentru stingerea incendiului de pe două străzi paralele. De asemenea, se acţionează şi pentru protejarea caselor din vecinătate. Alimentarea cu apă se realizează din autospecialele din dispozitiv şi din reţeaua stradală de hidranţi în limita capacităţii acestora, precizează ISUBIF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel