Incendiu Chiajna. Populaţia din zonă, avertizată prin RO-ALERT

Populaţia din zona incendiului izbucnit vineri, la mansardele a două blocuri din comuna Chiajna, a fost avertizată, printr-un mesaj transmis prin RO-ALERT, să evite expunerea la fum şi să permită accesul autospecialelor de intervenţie care acţionează pentru stingerea flăcărilor. 

Intervenţie în desfăşurare pentru stingerea unui incendiu la mansardele unor blocuri aflate în comuna Chiajna, strada Toamnei, cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum! Lăsaţi liber accesul pentru autospecialele de intervenţie şi evitaţi zona respectivă. Respectaţi recomandările pompierilor, se arată în mesajul transmis de DSU/IGSU. 

Pompierii acţionează cu efective mărite pentru stingerea incendiului de la Chiajna, însă în zonă nu sunt hidranţi, informează ISU Bucureşti - Ilfov. Se acţionează în mod preponderent cu autoscările, pe trei laturi ale blocurilor. În zonă nu sunt hidranţi. S-au mai alertat cinci autospeciale de stingere şi trei motopompe, precizează ISUBIF. 

Există riscul ca flăcările să se extindă la etajele inferioare

Până în prezent, nu sunt victime. Pompierii au constituit echipe de căutare pentru a verifica dacă sunt persoane la etajele inferioare. În vecinătatea clădirii afectate de incendiu se mai află alt bloc la 10 metri distanţă şi case la circa doi-trei metri. Iniţial, s-a acţionat cu 20 de autospeciale de stingere cu apă şi spumă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel