Încă un oficial rus, moarte suspectă. Vicepreşedintele Novotek, deces similar cu fostul vicepreşedinte Gazprom

Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels
Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels

Serghei Protosenia, fost vicepreşedinte al NOVOTEK, companie rusească de gaze, a fost găsit mort în casa sa din Spania, alături de soţia şi fiica acestuia. 

Milionarul în vârstă de 55 de ani a fost găsit spânzurat, în timp ce soţia şi fiica sa prezentau mai multe plăgi înjunghiate. 

Poliţia spaniolă investighează un posibil omor cu înscenare, dar nu elimină nici varianta ca Protosenia să îşi fi ucis fiica şi soţia şi apoi să se fi sinucis. 

Averea lui Protosenia este estimată la 400 milioane euro, scrie rferl.org.

Fostul director al SIE Rusia şi fostul vicepreşedinte Gazprombank, morţi. Decese suspecte la Moscova

Fostul vicepreşedinte al Gazprombank a fost găsit decedat în apartamentul său din Moscova.

Potrivit agenţiei ruse de presă TASS, Vladislav Avaev, în vârstă de 51 de ani, şi-ar fi ucis soţia și fiica după care şi-a luat viaţa. Soția sa, Elena, avea 47 de ani, iar fiica, Maria, doar 13 ani.

În aceeaşi zi, presa din Federaţia Rusă a anunţat decesul fostului director al Serviciului de Informaţii Externe, din perioada 1996-2000.

Vyacheslav Trubnikov, "spionul lui Putin", avea 77 de ani. Autorităţile de la Moscova au confirmat moartea acestuia, fără, însă, să specifice și cauza.

Trubnikov a fost şi ambasador 

Vyacheslav Trubnikov a absolvit Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova în 1967 și a început să lucreze pentru KGB. Între 1971-1977 a lucrat în India sub acoperirea unui corespondent al RIA Novosti.

Între 1984-1990 a lucrat în Bangladesh și India, iar între 1990-1991 a fost șeful Departamentului Asiei de Sud-Est al KGB. În ianuarie 1992 a devenit primul adjunct al directorului Serviciului rus de Informații Externe Evgheni Primakov. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Putin anunță că a cucerit Mariupolul: Să nu poată trece nici o muscă 

Preşedintele rus Vladimir Putin a anulat joi ordinul de luare cu asalt a combinatului Azovstal din Mariupol, unde sunt baricadaţi 2.00 de militari ucraineni, pentru a salva vieţi, însă va fi menţinută blocada asupra zonei industriale, transmite EFE.

'Sfârşitul acţiunii de eliberare a Mariupolului este un succes', a afirmat preşedintele rus.

'Consider nepotrivit asaltul propus asupra zonei industriale. Ordon anularea lui', i-a spus Putin ministrul apărării, Serghei Şoigu, într-o reuniune transmisă de televiziunea publică Rossia 24.

Puţin a afirmat că decizia este motivată de dorinţa de a salva vieţile soldaţilor ruşi.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel