Impozit pe cifra de afaceri. Dragnea: Nu renunțăm

Liviu Dragnea a declarat astăzi că nu dorește să renunțe la introducerea impozitului pe cifra de afaceri, asta în condițiile în care Mihai Tudose a anunțat ferm că nu va introduce noua modalitate de impozitare după discuții pe aceste teme în Parlamentul European. 

După ce șeful Guvernului a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, șeful său pe linie a partid a declarat că nu se renunță la această taxă. 

"Nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri. Aștept simularea de la Ministerul de Finanțe pe cifra de afaceri. Pentru cei care au afaceri de sub 500.000 euro, nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri.

Nu știu ce a declarat premierul și nu vreau să comentez, dar dacă are simulări și analize, luni să le prezinte în coaliția de guvernare și dacă sunt argumente, le susținem", a declarat, vineri, președintele PSD, Liviu Dragnea.

În urmă cu doar două zile Mihai Tudose s-a întâlnit la Bruxelles cu liderii UE, Jean-Claude Juncker, și cu Frans Timmermans, iar în urma discuțiilor premierul s-a arătat foarte ferm în privința renunțării la impozitul pe cifra de afaceri. 

”Am reiterat, din nou, foarte ferm, că nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, că suntem predictibili în ceea ce privește sistemul financiar-fiscal și că din tot ceea ce înseamnă simulările noastre de acum și așteptările noastre vom rămâne în ținta de 3%”, spunea Tudose.

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel