Implicarea lui Putin în scrutinul SUA. ”Un conflict foarte serios”

Un fost magnat rus al petrolului și contestatar al lui Vladimir Putin a discutat cu CNN despre implicarea liderului de la Kremlin în alegerile prezidențiale din SUA, dar și despre realația dintre Doanld Trump și Vladimir Putin.

Exilat la Londra, Mikhail Khodorkovsky este de părere că Rusia s-a implicat în alegerile prezidențiale din SUA, prin atacuri cibernetice, fără însă să poată influența decisiv rezultatul scrutinului. Potrivit acestuia, scopul lui Putin a fost acela de a tulbura apele, dar mai ales, de a arăta că este capabil de o asemenea influență.

”Pentru Putin este foarte important nu neapărat să demonstreze o implicare directă în alegerile prezidențiale din America - lucru improbabil în realitate - ci dorește să arate lumii că este capabil să o facă”, a spus Khodorkovsky.

Totodată, acesta este convins că Vladimir Putin va repeta și pe viitor aceeași strategie.

În ceea ce privește relația cu Donald Trump, Khodorkovsky crede că adevărata amenințare va fi atunci când cei doi lideri își vor da seama că s-au înșelat unul în privința celuilalt.

”Putin îl percepe pe Trump slab și controlabil” în timp ce Trump îl cataloghează pe liderul de la Kremlin ca fiind ”clar și sincer.” Fostul magnat rus consideră că "de îndată ce ei își vor da seama că s-au înșelat, atunci ar putea exista un conflict foarte serios."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel