Imigranții fac din nou probleme în Germania! Au urmărit trei minore în mall și s-au bătut cu poliția

Un grup de 30 de migranţi afgani au urmărit trei adolescente cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, printr-un mall din oraşul Kiel, din nordul Germaniei, după care au atacat poliţiştii care încercau să îi aresteze, relatează Daily Mail.

Cele trei fete s-au speriat când bărbaţii au început să le filmeze cu telefoanele mobile, într-un centrul comercial din oraş. Ele au încercat să se îndepărteze, dar au fost urmărite de migranţi. Martori au sunat la poliţie pentru a anunţa situaţia.

Când ofiţerii s-au apropiat de ei, bărbaţii au început să îi insulte şi chiar au devenit violenţi, scrie cotidianul Bildt, care precizează că mai mulţi poliţişti au fost răniţi.

Proprietarii centrului comercial s-au plâns în ultima perioadă de o creştere a numărului de furturi, dar şi de faptul că potenţialii clienţi sunt "molestaţi" de refugiaţi. De asemenea, mai multe tinere au anunţat la poliţie că au fost agresate.

Ministrul german de interne, Stefan Studt, a declarat că incidentul este "inacceptabil" şi că germanii "trebuie să poată trăi liber în ţara lor".

Liderul partidului de opoziţie FDP, Wolfgang Kubicki, a subliniat că acest incident ar trebui să fie un semnal clar că politica Guvernului de a primi refugiaţi cu braţele deschise şi fără limită este un eşec. El a subliniat că afluxul de migranţi creează societăţi paralele în ţară.

În noaptea de Anul Nou, sute de femei au fost jefuite şi agresate sexual la Koln. Atacurile au trimis o undă de şoc în Germania şi în toată Europa, în condiţiile în care nemţii îi primiseră până atunci cu braţele deschise pe cei aproximativ 1,1 milioane de migranţi veniţi în 2015.

Şeful Poliţiei din Koln a avertizat că cei mai mulţi agresori nu vor fi prinşi niciodată.

Anchetatorii au identificat până acum 75 de suspecţi de agresiuni sexuale, un număr infim ţinând cont că peste 500 de plângeri penale au fost înregistrate după noaptea de Revelion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel