Imagini SFÂȘIETOARE din Sibiu. Un câine nu s-a putut DEZLIPI de prietenul său, UCIS de o mașină

O fotografie din Sibiu a făcut înconjurul internetului. Un cățel nu s-a putut despărți de prietenul său patruped, ucis de o mașină. 

Un cățel a stat alături de prietenul său patruped, ucis într-un accident de mașină, timp de o jumătate de zi și o noapte întreagă. Nu a vrut mâncare, nici mângâieri, ci doar să fie alături de amicul lui.

Un sibian i-a luat azi-dimineață pe cei doi, pentru unul a făcut o groapă sub un pom, iar celuilalt i-a oferit mâncare și căldură, până își va găsi o familie iubitoare. 

O fotografie realizată pe o stradă din Cisnădie a făcut ocolul internetului, în ultimele 12 ore.

"Am văzut câinele mort ieri, chiar în zona în care locuiesc eu. Din păcate, atunci nu m-am putut opri, aveam ceva urgent de rezolvat, însă aveam de gând să mă întorc, să îl iau și să îl înmormântez, ceea ce am și făcut ulterior. Celălalt cățel nu a vrut cu niciun chip să plece de lângă el. Nu voia nici mâncare, cu toate că se vedea că e flămând. Pur și simplu stătea acolo. Aseară nu știam sigur dacă are sau nu familie, așa că nu mi-am permis să îl iau acasă. Astăzi însă, văzând că e tot acolo, când am luat cadavrul să îl înmormântez, l-am luat și pe celălalt cățel. Oamenii adoptă destul de greu câini luați așa, de pe stradă. De multe ori trec pe lângă ei, sunt câțiva care sunt înduioșați, dar nu fac nimic. Fiecare e cu alte treburi. Cățelul e bine acum, dă din coadă, a mâncat, sper să îi găsim curând o familie", povestește Andrei, sibianul care a luat cei doi câini, pentru turnulsfatului.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel