Ileana Ciuculete a murit. Maria Cârneci: Iubea lumea, iubea viaţa

Cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci spune că Ileana Ciuculete iubea lumea şi viaţa şi că moartea ei i-a întristat pe toţi colegii de scenă.

Nici acum nu m-am oprit din tremurat, m-am trezit cu un telefon... Nu am ştiut că ea e bolnavă de ceva sau... Nu s-a aşteptat nimeni la aşa ceva, vă daţi seama că noi am filmat sărbătorile, revelioane, ne-am întâlnit, nu am văzut-o pe Ileana schimbată sau să spună că o durea ceva. Vestea a venit aşa... eu nu am crezut, am zis să nu fie vreo glumă nenorocită. Mi-au spus că au confirmări, că e adevărat. Vă daţi seama că vestea a întristat toţi colegii, era un om care mai avea multe de spus, o colegă care iubea lumea, iubea viaţa. Credeţi-mă că nici nu m-am oprit din emoţie, din tremurat, a declarat Maria Cârneci pentru Agerpres.

Ea spune că nu știa de problemele de sănătate ale artistei.

Nu se aştepta nimeni, nimeni nu a ştiut-o cu vreo problemă de sănătate, eu una nu am ştiut şi cred că nimeni, că am mai vorbit şi cu Maria Dragomiroiu. Nu ştiu ce s-a întâmplat de s-a stins aşa, ca o lumânare, repede şi fără să ştie cineva că are ceva, a mai afirmat Maria Cârneci.

Aceasta a adăugat că Ileana Ciuculete era o persoană plină de viaţă.

Pe Ileana nu am văzut-o să se vaite, din contră, era tot timpul frumoasă, cochetă, îmbrăcată frumos, machiată. Ştiţi cum a fost asta, când te loveşte ceva fără să fii atent. Pac! Aşa a picat vestea cu Ileana! Ne-a luat prin surprindere pe toţi care am cunoscut-o şi am lucrat cu ea. Prea repede se duc artiştii noştri care slujesc cântecul, teatrul, scena în general. Prea repede. O fi de la stres, de la ritmul ăsta infernal de viaţă, nu ştiu, din cauza grijilor..., a spus Maria Cârneci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel