IGPR: Arestaţi preventiv după ce au fost prinşi cu ţigarete cu efecte psihoactive

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de o alta s-a dispus măsura controlului judiciar după ce au fost surprinse cu produse susceptibile de a avea efective psihoactive, în urma unor percheziţii domiciliare în municipiile Oneşti şi Braşov, efectuate de poliţişti şi procurori.

Potrivit unui comunicat al IGPR, la data de 23 noiembrie a.c. autorităţile abilitate din Bacău au efectuat şapte percheziţii domiciliare în municipiile Oneşti şi Braşov, în urma cărora au fost ridicate în vederea cercetărilor 800 de ţigarete confecţionate artificial conţinând substanţe cu efecte psihoactive, dispozitive, instrumente şi ambalaje folosite pentru prepararea, porţionarea şi administrarea substanţelor, un pistol cu bile, telefoane mobile, laptop-uri, 4.020 de euro şi 7.100 de lei, scrie Agerpes.

Şase persoane au fost conduse la sediul DIICOT - S.T. Bacău, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În urma administrării probatoriului, două persoane cu vârste de 23 şi 24 de ani au fost reţinute, iar faţă de o altă persoană, de 24 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ulterior, cele două persoane reţinute au fost prezentate Tribunalului Bacău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii organizate Bacău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel