Igor Armaş, fotbalistul lui FC Voluntari, victima unei intrări brutale la meciul cu FCSB: Dacă era pe stradă, îl arestau

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Igor Armaş, jucătorul lui FC Voluntari, a fost faultat dur de Malcom Edjouma la meciul cu FCSB, dar arbitrul nu a acordat decât cartonaş galben. Luni, 13 februarie, fotbalistul va merge la spital pentru un control, deoarece are încă dureri. 

Edjouma l-a lovit în zona capului cu talpa pe jucătorul de la Voluntari. 

"Ați văzut urmele lăsate de Edjouma, nu se simțea bine Igor Armaș. Are dureri atât în zona feței, cât și în zona abdomenului. Asta este! Nu e deloc OK.

Astăzi va face un control la spital. Cred că după amiază este programat și vom vedea rezultatele.

A fost o greșeală evidentă a lui Radu Petrescu aseară, dar nu pot să spun că e cel mai slab arbitru. Sper să nu se mai repete pe terenurile de fotbal. Dacă se întâmplă așa ceva pe stradă, ești arestat, e de vătămare corporală.

Sunt convins că Edjouma n-a vrut să-l rănească, dar asta nu scuză cu nimic atacul și urmările, care puteau fi mult mai grave. Până la urmă, n-am pierdut jocul din cauza acestei greșeli de arbitraj.

A fost un roșu clar. Dacă Edjouma era eliminat, cred că era o suspendare de la trei etape în sus", a spus Bogdan Bălănescu, director general la FC Voluntari, pentru Fanatik.

Duminică seară, Armaş se bucura că a scăpat 

"Sunt foarte fericit că am scăpat de faza aia așa, simplu. Nu înțeleg decizia VAR, că nu s-au implicat, și nu înțeleg gestul lui Edjouma. Cum să te duci cu piciorul așa sus, cu crampoanele. Putea să mă desfigureze! Acum eu zic că e bine, să vedem cum o să fie mâine. Cel mai înrăit dușman nu poate să vină așa. Am văzut că a venit la mine, dar atunci nu mai gândeam. Cred că și-a cerut scuze. Radu Petrescu nu a vrut să vorbească, toți au încercat să-i spună", a spus Armaș, conform Digisport.

Marius Avram, fost arbitru FIFA, nu înţelege de ce Edjouma nu a fost eliminat 

”E un atac cu talpa, la nivelul feței adversarului. Regulamentul spune că atunci când în care un jucător lovește un adversar în momentul disputării mingii, cu unul sau ambele picioare, punând în pericol integritatea fizică a adversarului, se face vinovat de fault grosolan.

Decizia corectă ar fi fost cartonaș roșu pentru fault grosolan. Nu pot să înțeleg de ce cei din cabina VAR nu au intervenit. Petrescu și Barbu au mai fost împreună și la alte meciuri, la fel au fost faze clare pe care nu le-au rezolvat.

Soluția ar fi ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună pentru că sunt două variante: ori sunt prea prieteni și atunci se susțin indiferent de decizie, ori nu prea se plac și nu se ajută între ei. La U Cluj cu Rapid, a fost Barbu pe teren și Petrescu la VAR.

În această fază nu pot să-mi explic ce argumente să fi avut Radu Petrescu pentru Marian Barbu astfel încât să-l convingă să nu-l cheme să revadă faza. Nu pot să-mi dau seama pentru că Edjouma are piciorul întins, cu crampoanele către capul adversarului. Rămân urme de parcă la tăiat. E greu să explici de ce nu ar fi roșu în această fază”, a transmis Marius Avram, la emisiunea Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel