Iasi-Steaua. Gigi Becali, furios: Îl vând pe Budescu

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a reacționat foarte dur după meciul pe care FCSB l-a pierdut la Iași. El spune că este dispus să-l vândă pe Budescu la Cluj. 

 "Nu avem valoare, nu avem niciun bărbat în teren! Budescu, marele fotbalist, nu a putut face preluare, Tănase simulează. Man, nimic! CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Nu aveam nevoie de victorie, la 0-0 eram la mâna noastră. Planic la fel, cum să pierzi mingea acolo? De ce să nu fiu mulţumit cu 0-0? Nu eşti mulţumit să fii campion? Eram campioni la 0-0.

Eu cred că ştiu fotbal. Acum, număr bobocii şi îmi dau seama ce am făcut. Nu am niciun fotbalist în teren. Nu poţi să te duci în Liga Campionilor, Tănase se aruncă. Îi văd după faţă, la TV. Toată lumea e fricoasă, Teixeira e singurul fotbalist. CFR să-mi dea un milion şi-l dau pe Budescu, vorbesc cu ei să nu-mi mai dea trei milioane. Îl dau eu pe un milion!", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Meci foarte slab al stelei 

FCSB a suferit o lovitură în lupta sa pentru titlu, luni seara, după ce a fost învinsă de CSM Poli Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), în Copou, într-un meci din etapa a opta, penultima, a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost marcat Andrei Cristea (89), fost jucător al roş-albaştrilor, pe contraatac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel