Ianis Hagi a revenit pe teren, în Rangers - St. Johnstone, după o pauză de un an - foto

Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament
Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament

Fotbalistul român Ianis Hagi a revenit pe teren după o pauză de un an, sâmbătă, în meciul pe care Glasgow Rangers l-a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei St. Johnstone FC, pe teren propriu, în etapa a 23-a a primei ligi scoţiene.

Ianis Hagi a intrat pe teren în min. 72 şi a primit un cartonaş galben în min. 79. Rangers s-a impus prin golurile marcate de James Tavernier (15 - penalty) şi Glen Kamara (57).

Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie 2022, la genunchi, în meciul cu Stirling Albion FC (4-0), din turul al patrulea al Cupei Scoţiei.

În decembrie, Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers. În Premiership, campioana ocupă primul loc, cu 61 de puncte (22 de jocuri), urmată de Rangers, 55 p (23 j), Heart of Midlothian, 38 p (22 j), etc.

Vezi și - Răzvan Marin, gol superb în Empoli - Torino. ”Portarul a rămas mască” / Video

Mijlocașul român Răzvan Marin (26 de ani) a reușit o pasă de gol și un gol, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa, Empoli, a disputat-o pe teren propriu împotriva formației Torino, într-o confruntare din etapa a 20-a din Serie A.

În minutul 37, Răzvan Marin a centrat magistral de la corner, iar Sebastiano Luperto s-a înălțat și a marcat cu o lovitură de cap. Apoi În minutul 69, Răzvan Marin a prins un șut de zile mari, din marginea careului, direct în vinclul portarului sârb Vanja Milinkovic-Savic, care a rămas fără reacție. Vezi video aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel