Iași. O elevă, folosită de infractori să ia banii bătrânilor

bani
bani

O elevă a fost folosită de infractori pentru a lua banii bătrânilor creduli. Se pare că nici tânăra nu știa în ce era implicată.

O elevă de clasa a X-a a fost folosită de escroci pentru a lua banii de la victime care au fost păcălite cu metoda "Accidentul". Operațiunile au avut loc pe raza municipiului Iași, unde oamenii legii au constatat că tănăra, de doar 16 ani, a luat banii de la doi pensionari escrocați, mai exact suma de 36.000 lei. 

Conform autorităților, tănăra ar fi declarat că nu știa ce se întâmpla cu banii, însă i-a convenit situația pentru că primea comision. Ea ar fi fost racolată de pe Facebook de un grup de indivizi aflați la închisoare.

Pensionari chemați la recunoaștere

După descoperirea rețelei, polițiștii au adus la recunoaștere alți zece pensionari care au fost păcăliți cu metoda "Accidentul".

„Fata a fost abordată pe Facebook iniţial, de pe o adresă şi un cont fals. Noi bănuim că escrocii sunt persoane aflate în detenţie. După ce i-au câştigat încrederea fetei, indivizii i-au spus că sunt în străinătate şi că au nevoie de ajutorul ei să ridice nişte bani de la o rudă apropiată, în acest caz vărul lor. Fata a mers în două locaţii şi a ridicat banii, iar într-una dintre ele a fost filmată de către o cameră de supraveghere", au precizat reprezentanţi din cadrul Poliţiei Iaşi, conform ziaruldeiasi.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel