Huidu: Nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident

"Cronica Cârcotașilor" revine la Prima TV cu Șerban Huidu la pupitru după o pauză de câțiva ani după accidentul din 16 octombrie 2011, soldat cu trei morți.

Împăcat cu sine, Șerban Huidu susține că retragerea lui a fost o alegere, nu o condiție: "Sunt lucruri pe care mi le-am asumat și pe care era normal să le țin deoparte. Din presă n-am plecat niciodată. Dacă eram sculer-matrițer, nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident. Din respect, au fost niște ani de pauză, dar mă reîntorc cu o echipă, nu sunt doar eu în prim-plan. În 2011, am scris pe blog că mă voi retrage din prim-planul «Cronicii», n-am spus că plec dintr-o meserie pe care o fac de peste 20 de ani".

[citeste si]

Înregistrată cu public în regim live, emisiunea va taxa mai departe gafele din spațiul public, promite cârcotașul: "Vor exista în continuare scheciurile. În vizor nu se află cineva anume. Depinde ce spune și ce face fiecare, poate fi de la președintele Iohannis, dacă noi credem că a greșit, până la Oana Zăvoranu. Nu vor fi în emisiune asistente, cum n-au fost niciodată, în 15 ani de emisie, accidente sau lucruri grave cu care nu se poate glumi".

"Ce facem noi nu e atac la persoană, ci un atac la ce întreprinde public persoana respectivă și noi credem că nu e bine. E posibil să greșim și noi, că orice om greșește. De fapt, greșeala este o eroare neasumată. Când faci o eroare și ți-o asumi, rămâne eroare, când nu ți-o asumi, e greșeală", a mai spus Șerban Huidu într-un interviu acordat pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel