LIVE  Honduras U23 - România U23, LIVETEXT de la Olimpiadă. România deschide scorul

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Naţionala olimpică de fotbal a României debutează la Jocurile Olimpice de la Tokyo joi, 22 iulie 2021, la ora 14:00. 

Repriza a doua

Min 94: Arbitrul fluiera pentru ultima dată încheind meciul.

Min 90: Avem 3 minute de prelungiri.

Min 86: Tehnică bună a lui Antonio Sefer (România). El a reuşit un efort individual foarte bun şi ulterior a bombat un şut promiţător scund de la marginea zonei de pedeapsă care a fost direcţionat spre centrul porţii. Din păcate pentru el, portarul a reuşit o intervenție spectaculoasă şi a oprit acest şut.

Min 84: Jose Reyes (Honduras) preia o pasă dintr-un lob şi trimite mingea pe poartă! Încercarea lui s-a dus puţin peste transversală. Portarul a fost norocos!

Min 83: Acest cartonaş galben a fost bine meritat. Faultul lui Andrei Sintean (România) a fost destul de dur şi Leodan Gonzalez nu a ezitat să-i arate un cartonaş galben.

Min 82: Denil Maldonado (Honduras) s-a accidentat în duelul anterior. Are nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor.

Min 78: Antonio Sefer (România) îl caută pe Alexandru Dobre, dar a trimis pasa prea tare.

Min 75: Mirel Rădoi a decis să introducă forţe proaspete și îl înlocuiește pe Andrei Ratiu cu Ricardo Grigore (România) .

Min 71: Acest cartonaş galben a fost bine meritat. Faultul lui Marco Dulca (România) a fost destul de dur şi Leodan Gonzalez nu a ezitat să-i arate un cartonaş galben.

Min 69: Arbitrul semnalizează o schimbare. Tudor Băluta (România) este introdus în joc ca şi rezervă pentru Andrei Ciobanu.

Min 67: Honduras nu a beneficiat de avantajul loviturii de la colţul terenului pentru a marca. Defensiva adversă este alertă şi evită pericolul.

Min 61: Ce şansă imensă! Alexandru Dobre (România) preia o pasă perfectă în interiorul careului şi trimite mingea în peluze.

Min 59: Jorge Alvarez (Honduras) merge spre steagul de colţ pentru a executa o fază fixă.

Min 53: Edwin Rodriguez (Honduras) execută un corner scurt.

Min 51: Douglas Martinez (Honduras) a reușit să deposedeze adversarul, dar comite fault pe parcurs și arbitrul fluieră.

Min 48: Jorge Alvarez (Honduras) a testat răbdarea arbitrului Leodan Gonzalez şi este notat pe foaia de arbitraj pentru atacul întârziat.

Începe repriza a doua a meciului. 

Honduras U23 - România U23, prima repriză 

PAUZĂ 

Min 46: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA. Andrei Ciobanu a tras din corner direct pe poartă, iar un hondurian a marcat în propria poartă. 

Min 43: Marius Marin trage tare din unghi, dar mingea se duce pe lângă poartă. 

Min 39: Ocazie mare pentru Honduras. Mingea e scoasă de pe linia porţii de un fundaş al României. 

Min 33: George Ganea şutează de la marginea careului, dar mingea e deviată de un fundaş în corner. 

Min 25: Şut deviat al hondurienilor spre poarta lui Aioani, dar portarul nostru reţine. 

Min 10: Şi Honduras are o mare ocazie, dar Aioani respinge cu piciorul. Pe contraatac, Ganea nu reuşeşte să trimite spre poartă din pasa lui Raţiu. 

Min 8: Paşcanu trimite cu capul mult pe lângă poartă, după o lovitură liberă bătută de Ciobanu. 

Min 1: A început meciul. 

Portarul ales de Mirel Rădoi este Marian Aioani, transferat în această vară de Farul Constanța de la Chindia. Linia de trei stoperi este formată din Virgil Ghiță, căpitanul Marius Marin, mijlocaș la închidere de ”meserie”, și Alexandru Pașcanu.

Alin Rațiu și Florin Ștefan vor evolua în benzi, în timp ce decarul Andrei Ciobanu și Marco Dulca evoluează la mijloc. Tridentul ofensiv ales de Mirel Rădoi este format din Alexandru Dobre, George Ganea și Valentin Gheorghe, scrie Digisport.

Formula aleasă de Mirel Rădoi pentru duelul cu Honduras de la Jocurile Olimpice:

Aioani - Ghiță, Marin, Pașcanu - Rațiu, Ciobanu, Dulca, Ștefan - Dobre, Ganea, V. Gheorghe

În afara lotului au rămas patru fotbaliști, portarul Ștefan Târnovanu, Andrei Chindriș, Ronaldo Deaconu și Ion Gheorghe. Coreea de Sud a pornit cu stângul în celălalt meci al grupei, fiind învinsă de Noua Zeelendă cu 1-0. 

Coreea de Sud, văzută favorită de Rădoi 

”Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun. Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupă”, a mai spus Rădoi.

Cu toate acestea, Rădoi spune că nu exclude nici celelalte echipe și recunoaște că Noua Zeelandă ar putea fi surpriza turneului: ”Practic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel