Hillerin, despre Cioloș: Am râs în hohote când am auzit

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin îi transmite un mesaj lui Dacian Cioloș pornind de la o declarație a sa despre servicile secrete.

"Am râs în hohote la acest sofism al domnului Cioloș: "Dacă în spatele nostru ar fi fost serviciile, credeți că ne-ar fi lăsat să ne compromitem?" Să ajungi la 50 de ani (49, na), să vrei să faci politică, să fi fost premier al României și să te faci că nu ai idee nici despre ce a însemnat Securitatea și cât de nocivă a fost, nici despre cum lucrează serviciile în România.

În primul rând, serviciile nu pun toate ouăle într-un singur coș, nu mizează totul pe un singur cal sau pe o singură carte.

În al doilea rând, serviciile nu sunt loiale nimănui, nici măcar lor înșile în totalitate.

În al treilea rând, serviciile nu pot controla chiar totul. Este posibil ca ele să protejeze foarte bine un pion, dar să nu o poată face până la capăt. Atunci când acesta nu mai poate fi protejat eficient, este abandonat pur și simplu.

În al patrulea rând, serviciile pot să-ți dea impresia că te ajută, că te sprijină, în timp ce îți plantează în sertare diverse bombițe pe care, la momentul oportun, le pot detona.

În al cincilea rând, serviciile pot detona cu cinism un pion mai puțin important, căruia i-au dat impresia că îl ajută din greu, pentru a proteja și a ușura calea adevăratei mize.

Așadar, revin: să ajungi la 50 de ani, cu un bogat istoric în administrație la diverse niveluri și să nu știi aceste lucruri de bază...", a scris Hillerin pe Facebook. 

VEZI ȘI:

Renate Weber: Cioloș a făcut o afirmație năucitoare. Categoric NU!

Partidul lui Cioloș, demascat. Cristache: ”Incredibil cât tupeu!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel